• Marjon Witteman
  • Hoeufftstraat 2
    2024 DX Haarlem
  • Telefoon: 023 - 5270768

Zuigelingen (0 - 2 jaar)

Vertrouwde omgeving
Mocht uw kind voldoen aan een of meerdere van de hiernaast omschreven observaties, dan kan het zijn dat uw kind baat heeft bij kinderfysiotherapie. Bij hele jonge kinderen komt Marjon Witteman bij u thuis om in de vertrouwde omgeving te kunnen behandelen en adviseren. Ze zal u oefeningen aanreiken (bijv. omrollen naar buik-ligging en liggen in buikligging) en u adviseren op het gebied van het hanteren en positioneren van uw kind.

Start op tijd
Als uw kind ouder dan 12 maanden is, kan de behandeling ook plaatsvinden in de praktijk met wat extra uitdaging door middel van het daar aanwezige spelmateriaal. Het is van belang om op tijd te starten met de kinderfysiotherapeutische behandeling van jonge kinderen, om verdere verstoring van de ontwikkeling te voorkomen. Mocht uw kind meer zorg nodig hebben, Kinderfysiotherapie Witteman is ook aangesloten bij LEF-kids*.
 
zuigelingen_content_image
 
*LEF-kids is een logopedie, ergotherapie en fysiotherapie netwerk in de regio Haarlem. Het bestaat uit gespecialiseerde kindertherapeuten die hun kennis en ervaring uitwisselen om tot een ideale behandeling te komen voor uw kind.